Helse – en oppdatering

Jeg var i går hos fastlegen og jeg trodde jeg ville bli friskmeldt. Men legen gjorde meg oppmerksom på at anfallene jeg har hatt tar så meget energi og kraft at han ville forlenge sykemeldingen min. Så jeg er fortsatt 50% sykemeldt frem til og med den 21. februar og deretter 25% frem til og med den 7. mars. Nå i løpet av februar har jeg en tre dagers Holter-EKG og en EEG-undersøkelse på universitetssykehuset.

Jeg hadde i dag messen i Karmel. I natt har det falt rundt 15-20 centimeter sne. Da jeg kom ned til kontoret i byen etter en halvtimes gange merker jeg hvordan kreftene ennå ikke er helt tilbake. Jeg ble ganske sliten. Men det er selvfølgelig godt å gå. Jeg vil nå fortsette å feire messene i klosteret. Det blir stusselig i lengden å feire messene alene hjemme. Selv om det nå er meget mer sne her, er det heldigvis til ikke så spesielt kaldt. Det kaldeste jeg har opplevd har vært -9 grader.