Artikler

Jeg eksperimenterer fortsatt med bloggsiden. Det tar tid å bli kjent med systemets muligheter og hva enkelte tema tillater av styring. Da jeg helst vil gi leseren en direkte tilgang til artikler som jeg legger inn under et eget menypunkt fremfor som fortløpende innlegg i bloggen, trenger jeg tid for å finne et tema som er passende. Mitt inntrykk er at det nå begynner å nærme seg det jeg ønsker.

To artikler er blitt lagt ut. En om en pater fra min orden som ble helligkåret av pave Benedikt XVI den 11. oktober i fjor, pater Damian de Veuster SS.CC. Han virket blant de spedalske på Molokai, en av Hawaii-øyene, fra 1873 til 1889 og ble selv spedalsk. Denne ble offentliggjort i bladet Credimus.

Den andre artikkelen handle om eutanasi og er basert på et innlegg jeg holdt under Fransiskushjelpens fagdag i 2008. Artikkelen ble offentliggjort i …