Tilbake fra ferie

Jeg kom hjem igjen torsdag ettermiddag. Det var godt å få en ferie nå. Jeg fikk tid til å ta det med ro og slappe av. Samtidig hadde jeg gleden av å lese et par interessante og gode bøker, som jeg vil komme tilbake til på bloggen med egne innlegg om disse. Det er alltid positivt og berikende å få lære mer og nytt.

Da jeg klarte å glemme ladeapparatet til den bærbare computeren og da jeg dessuten ikke hadde daglig tilgang til internett, fikk jeg ikke skrevet noen innlegg til bloggen mens jeg var bortreist. Men jeg har noen planer for nye innlegg, så jeg regner med å få skrevet nye ting fremover.

I går fikk jeg en oppdatering på ombyggingen av Villa Maria. Det har i grunnen skjedd meget i de par ukene jeg var bortreist. Jeg fikk tatt en god del bilder med telefonen, så jeg skal prøve å få lagt ut en ny tilstandsrapport i løpet av de neste dagene.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s