På ferie

For tiden befinner jeg meg på et par ukers ferie i det sørlige Amerika på et sted hvor jeg ikke har internettilgang der jeg bor. En og annen gang får jeg koblet meg på nettet andre steder. Men da jeg var så uheldig (eller heldig) å glemme laderen for computeren, får jeg ikke skrevet noe særlig på bloggen disse par ukene.

Men det er i grunnen deilig å ha nettet et godt stykke unna for en tid og det forsterker opplevelsen av ferie. På mange måter er nok internett blitt en såkalt «tidstyv» i hverdagen.

Så med disse ord en hilsen til alle lesere av bloggen fra det varme sør. Det kommer mer stoff når jeg er tilbake i Norge.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s