VM i Holmenkollen

VM 2011 er i full gang. For anledningen ble Holmenkollen fullstendig bygget om. I hvilken grad det er vellykket, synes jeg er vanskelig å vurdere. Til nå har ikke det nye anlegget utviklet noen sjarm, men er kaldt og teknisk. At det har kostet ekstremt mye penger for en kommune som ikke har råd til det meste, viser vår tids absurditet. Brød og sirkus har vi alltid råd til, men å måke veien er umulig å få penger til. Oslo er et eneste grisehus om vinteren hvor alt er bare søle fordi man kun strør mengder med salt og ikke foretar seg noe annet. Men dette kan sikkert poltikerne ta opp på en ansvarlig måte etter «folkefesten«.

I disse dager har jeg ikke tenkt meg til Holmenkollen. Da transportsystemet tydeligvis overhodet ikke står i stil til behovet, har ikke jeg overskudd å skulle bruke timer i forveien for å komme opp dit. Dessuten er billettene hinsidig dyre.

Men søndag for fire uker siden fikk jeg anledning til å ta meg en tur opp i kollen med kameraet, så jeg tillater meg å dele med dere mitt blikk på den nye hoppbakken. Været var langt bedre enn det er nå i Holmenkollen … man ventet tydeligvis med arrangementet til den berømte tåken kom … så la dette være mitt bidrag til VM 2011 i Oslo.

Holmenkollen frontal
Holmenkollen profil
Ovarennet
Hopper i ovarennet
At du tør!
Mot avgrunnen