Nytt tema

I går satt jeg og så gjennom en del nye tema som WordPress har laget for blogger. Ofte er er de helt anderledes enn det jeg liker. Men jeg synes «Coraline» som jeg har skiftet til var tiltalende. Bildet er et utsnitt fra et av mine egne foto, det viser kysten foran Kristiansand på østsiden.

Overskriftens og bakgrunnens farge har jeg valgt selv. Temaet har her helt sort og hvitt, men det synes jeg gir en for sterk kontrast. Hadde jeg kunne mer om CSS, ville jeg forsøke å bruke den samme rødtonen på flere steder, men så langt er jeg ikke kommet i mine kunnskaper. I det minste antar jeg at det burde være mulig å forandre alt dersom man er kjent med nettside programmering.

Mitt ønske med det nye temaet er å gjøre lesningen av teksten enklere. Skriften er noe større enn før og har serifer som også burde forenkle lesningen. Jeg håper det faller i smak.

Dessuten er siden noe anderledes organisert noe som også burde forenkle oversikten og lesningen.