Fotografering

I de siste tre ukene har jeg ikke fått lagt inn så mange innlegg på denne bloggen. Det skyldes blant annet at jeg har fotografert en del og etterarbeidet mine foto til nettsiden. Været i høst og vinter var ofte ikke noe spesielt fotovennlig når jeg en og annen gang hadde fri til å fotografere. Så da det nå ble bedre vær, har jeg tatt et par fototurer, bl.a. til Tromøya og langs en del av Glomma.

Selv om det tar noe tid å fotografere, opplever jeg den kreative aktiviteten som avslappende og fornyende. Både under fotograferingen og etterarbeidet slapper jeg helt av og lar være å tenke på så meget annet.

Søndag fikk jeg vite at åtte bilder jeg har sendt til Philippe Sanguinetti, forsker, kurator og fotograf i Frankrike, vil være med på en utstilling i Mediatheque i Valbonne Sophia-Antipolis. Utstillingen går fra den 7. september til og med den 9. oktober i år. Bildene skal dessuten kunne kjøpes under utstillingen. For meg er det en positiv utvikling i min fotografering og gir mot til å fortsette arbeidet. Jeg vil legge ut bildene som skal utstilles på min fotoside når jeg får tid til det.

Min nettside: Fotoside