Innlegg om fred

På tirsdag den 29. oktober holdt jeg et innlegg under «Religionenes dag 2013» i Ahmadiyya moskéen på Furuset. Det er et arrangement som holdes hvert år hvor representanter for forskjellige religioner holder innlegg til et tema. Årets tema var «Verdenssituasjonen i dag og veien til fred». Denne gangen holdt følgende innlegg: Krishna, Den norske kirke, Sikh, Ahmadiyya, Den katolske Kirke, Humanetikerne. Etter en pause med god mat, var det en paneldebatt. Det var et nyttig og godt arrangement.

Jeg har lagt ut mitt innlegg «Fred – et innlegg» under menypunktet Foredrag 

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s