Foto: Oslo – Vulkan

Det er ikke alltid at været spiller med på en slik måte at jeg drar ut og fotograferer når jeg endelig har tid til det. Lørdag aften var det skyfri himmel som er lite interessant fotovær, søndag regnet det … men i går var det greit nok vær. Dessverre var jeg opptatt om aftenen til å dra ut og fotografere i aftenlyset. Men jeg tok med kameraet på en liten vandring i nærmiljøet.

Det er en god stund siden jeg har vært ved Vulkanområdet ved Maridalsveien og jeg bestemte meg for å gjøre en annen type fotosesjon der, enn jeg pleier å gjøre. Vulkan blir nesten en liten bydel og det bygges mye. Det kommer til å bli bygget en stor leilighetsgård som i dag bare utgjør et stort hull i leiren.

Det ble en fin øvelse å fotografere i trange områder. Jeg viser her en liten serie med noen av bildene jeg tok som kan gi et inntrykk av byggeprosjektet (ved å klikke på dem, blir de større):

Vulkan i Oslo
Et interessant bygg
Høyre side av bygget
"Leirhullet"
Leire overalt i bunn
Avstivining av kanten
Sveising
Trapp opp til Maridalsveien
Bellonabygget i refleks i den fremtidige Mathallen
Bygg ved Akerselven
Scandic Vulkan
Detalj
Detalj
Byggeplassen
Nærbilde av byggeplassen