Oppdatering: helse

Det er ikke meningen å være selvopptatt, men jeg skrev noe feil etter operasjonen. Jeg oppdaget i går at datoen for å ta ut stentet, ikke er i dag, men på onsdag. Så det blir to døgn til med den i systemet. Problemet jeg opplever, er at det gjør vondt når jeg beveger meg. Sitter eller ligger jeg i ro, går smertene over. Men må jeg gå noe rundt, kommer smertene tilbake. Dessuten kan jeg ikke sove på den siden stentet er om natten, da jeg kjenner det. Det dumme er at det er den siden jeg sover godt på.

Trådene som henger ut og som jeg i dag fikk bekreftet fra urologisk poliklinikk, er der for å trekke ut stentet. Heldigvis vil det bli gjort med en lokal bedøvelse. Det er normalt at det gjør vondt og der er blod iblandet i urinen … så det var jo en trøst, da. Men trådene irriterer og fører til langt hyppigere toalettbesøk enn vanlig. En videre grunn til stort sett å holde seg inne. Så 17. mai blir nok en stille dag i år. Men jeg håper det blir flott vær og at det er en gledens og festens dag for små og store.