Operasjon over, men …

Operasjonen i går gikk forsåvidt greit. Det tok en del tid før den ble utført, da jeg først måtte en gang til røntgen og CT. Det var nemlig et visst håp om at nyrestenen kunne ha funnet veien ut av seg selv. Men, nei … den lå i urinlederen like før blæren på nyresiden. Det dreier seg om venstre nyre.

Så rundt mellom halv to og halv tre etter lunsj i går ble operasjonen gjennomført ved at stenen ble tatt ut i sin helhet gjennom den naturlige veien. Etter noen timer på oppvåkningen, kom jeg på rommet mitt i halvsyvtiden i går aftes. Da fikk jeg dagens første måltid …

Jeg kom hjem ved lunsjtider i dag. Men kirurgen satte inn et jodstent mellom nyren og blæren som skal sitte der til mandag. Denne med operasjonen gjør at jeg nå har det bra vondt i stedet for å ha blitt kvitt smertene og er derfor sykmeldt til og med mandag. Så det blir nok en lang helg for meg …