Nytt om foto

Philippe Sanguinetti som har stilt ut noen av mine bilder i Podrad i Slovakia og i Valbonne Sophia-Antipolis i Frankrike, uttrykte i begynnelsen av advent ønsket om å få arbeide med to fotografer fra Europa i år, hvorav den ene skal være meg. De samme fotoene fra disse to utstillingene er nå å se i Universitetet i Manchester. Det er disse bildene: Utstillingsfoto

Men han vil også ha meg med på flere utstillinger i dette året, bl.a. i Paris, Lyon og Nice. Til disse vil han gjerne stille ut andre av mine arbeider.

Han har skrevet i en blogg hos «Le Monde» om mine bilder og det er spennende for meg å se hvordan han begrunner sin interesse for mine foto: Bloggartikkel Artikkelen er skrevet på fransk, men ved hjelp av «Google oversetter» er det mulig å få den grovt oversatt til andre språk. Den engelske oversettelsen blir riktigere enn den norske.

Omtalen overvelder meg og jeg er nysgjerrig på hvilke konsekvenser min fotografiske interesse vil få etter hvert.