Foto: noen oppdateringer

Været har ikke vært så fotovennlig som jeg skulle ønsket meg denne sommeren. Riktignok er det greit å ikke ha ren blå himmel når man vil fotografere. Men å ikke ha blått i det hele tatt, er heller ikke greit. Noen bilder har jeg fått tatt likevel. På min fotonettside viser disse to galleriene noen nye arbeider: Kristiansand og Tyrifjorden

I august kommer det til å være en utstilling av mine bilder i Nice i Frankrike og måneden etterpå i Valbonne. I den forbindelse er meget av nettsiden blitt oversatt til fransk og jeg vil nå etterhvert legge inn tekstene på fransk. Dessuten har jeg gått gjennom menyene i galleriene på nettsiden og kommet frem til en ny måte å organsiere disse på. Når arbeidet er avsluttet, vil siden bli offentliggjort med forandringene. Hadde jeg hatt mer kunnskap om html-programmering, ville jeg gjerne egentlig hatt et system hvor brukeren av siden kan velge språk og så skiftes alt til det valgte språket. Slik det er nå, ser jeg ingen annen utvei enn å ha språkene på samme side under hverandre. Av hensyn til internasjonaliteten kunne jeg tenke meg å oversette alt også til spansk og tysk.

I dag fikk jeg den gledelige nyheten at det også kan bli en utstilling i Drøbak i august. Jeg kommer tilbake med detaljene når de er klare forhåpentligvis nokså snart.