Fotoutstillinger

I de to første ukene av mai, vil de samme bildene mine som nå har vært på tre utstillinger, bli utstilt i Lyon. Men til utstillingene ved Côte d’Azur, Nice og Cannes (?), ønskes det en ny samling med 20 bilder. Så jeg sitter nå å går gjennom mine arbeider for å sette sammen forslag. Teamet forblir vann.Foreløbig har jeg funnet nærmere 60 bilder. I den første halvdelen kommer jeg til å reise til Nice for å treffe kuratoren og snakke om utstillingene. Jeg antar at en god del vil bli fra samlingene med bilder tatt på Bygdøy og Tromøya. Dessuten håper jeg at jeg i løpet av våren kan øke samlingen med nye bilder fra nye steder. Men det mest spennende er spillet mellom himmel og hav, så jeg vil se etter steder langs kysten.

For tiden er jeg også i gang med å finne ut om der er noen mulighet for å stille ut foto her i Norge. Men det blir neppe noe i løpet av inneværende halvår. Det er kanskje litt underlig bare å stille ut i utlandet.

Blant bildene jeg kunne tenke meg å stille ut, er innholdet i disse to galleriene:
Sea and Sky og Tromøya